Planuojate romantišką vakarą be rūpesčių? Tuomet IKEA mėsos kukuliai gali būti tinkamas pasirinkimas. Paruoškite vakarienę dviem negaišdami laiko,
o savo serviravimo indų kolekciją papildykite spalvingu indų komplektu FÄRGRIK ir raštuotomis FLIMRA stiklinėmis.
Spagečiai su mėsos kukuliais ir Bolonijos padažu Patiekalą pagamino IKEA maitinimo paslaugų skyriaus vadovė Danuta Kairienė
Reikės:
Spagečių;
IKEA mėsos kukulių;
Bolonijos padažo;
Druskos ir pipirų;
Kietojo sūrio;
Bazilikų.
Į verdantį vandenį suberkite spagečius. Kol jie verda, keptuvėje paruoškite Bolonijos padažą. Pagamintą padažą sumaišykite su mėsos kukuliais ir juos patroškinkite dar 10–15 minučių. Kai spagečiai bus išvirę, nupilkite vandenį ir sumaišykite juos su Bolonijos padažu ir mėsos kukuliais. Patiekalą pagardinkite druska ir pipirais, patiekite su tarkuotu kietuoju sūriu ir smulkintais bazilikais.
Geras maistas geroje kompanijoje
Niekas neprilygsta geram maistui geroje kompanijoje. Praleiskite laiką su artimais draugais ar mylimu žmogumi ir, besimėgaudami legendiniais IKEA mėsos kukuliais, dalinkitės gausia vakariene.